Edustus miehet

MIEHILLE AVAUSTAPPIO!

Kaikki putket katkeavat joskus... näinhän siinä pääsi käymään myös tänään kun Kaiun miehet kärsivät kauden ensimmäisen kirvelevän tappion kotiluolassaan jatkoajalla vierasjoukkue Rökäletappiolle.

Ensimmäisen erän jälkeen yleisökin jo kenties alkoi nojailemaan rennon letkeästi tuoliensa selkänojiin kun kotijoukkue oli karannut ajassa 20.23 jo ratkaisevan tuntuisesti 6-0 johtoon. Samaan harhaluuloon taisi sortua nyt myös kotijoukkue, sillä tästä 8 minuutin päästä vieraat olivat hiipineet jo kahden maalin päähän lukemiin 6-4.

Ja kuten hyvin monesti, pallopeleissä kun Mr. Momentum vaihtaa puolta saakin sitä kosiskella oikein tosissaan mieliäkseen sen itselleen vielä takaisin haalia. Maalien saattelemana vierasjoukkue sai juonesta kiinni, jota korosti vielä kotijoukkueen harhailu oman pallottoman viisikkopelin rakenteissa.

Ja eihän siinä sitten hyvin käynyt. Vielä vajaat 3 minuuttia ennen summeria Juhani Tuomainen sivalsi Hukkanutut maalin johtoon mutta vain vajaa minuutti ennen loppua Rökäletappio tuli tasoihin ja jatkoaikaa kerettiin pelaamaan vain 1.15 kun siilinjärveläiset saivat aloittaa villit voitontanssit.

Vaikka kaikki kunnia vastustajalle onnistuneesta pelistä, niin tämä toimineekin jälleen kerran hienona muistutuksena kotijoukkueelle jatkoa ajatellen. Jos sarjasta mielii napsia voittoja myös tulevaisuudessa niin neppareiden ei voi antaa napsahdella auki näin rajusti, sillä tänään kentällä nähtiin puolustuksellisesti melko hengetön kotijoukkue. Pulinat pois ja partavesipullo bägiin, Rökikselle ansaittu ja-voitto lukemin 10-11

Seuraavan kerran Kaiun miehet taittavat peistä perjantaina 20.11. klo 18.30 kun kotiluolaan vastustajaksi saapuu alati vaarallinen JosBa II. Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue takaisin voittojen tielle

MIESTEN KOTIPELISTÄ TÄYSI PISTEPOTTI

Eilen perjantaina pelattiin kotiluolassa kauden neljäs ottelu Varkauden Tarmoa vastaan.

Vierasjoukkue tuli otteluun erittäin hyvällä latauksella ja pelin alku olikin VarTan dominointia kotijoukkueen tyytyessä enemmän tai vähemmän seuraamaan taitavan ja jalkaisan varkautelaisryhmän edesottamuksia lähietäisyydeltä. Peliä ei oltu pelattu edes 5 minuuttia kun vierasjoukkue oli päässyt jo kolmen maalin katkumatkalle 0-3 tilanteeseen.

Tästä kuitenkin pystyttiin nousemaan takaisin jaloilleen ja pikkuhiljaa Hukkalauman oma peli asettui uomiinsa. Toisesta erästä eteenpäin pelitapahtumat kääntyivät entistä vahvemmin kotijoukkueen leiriin ja loppujen lopuksi ottelusta jäi täysi pistepotti kotiinviemisiksi varsin vahvan esityksen päätteeksi luvuin 11-6.

Seuraavan kerran Kaiku on tulessa 28.10 keskiviikkona ja kyseessä onkin samalla lohkomme kärkikamppailu, sillä kulkumme suuntaa Kiteelle Kipa-90 vieraaksi. Ottelusta on odotettavissa tähän astisista ennakkoon kovin koitos, sillä kiteeläiset johtavat lohkoamme kerättyään 4 ensimmäisestä pelistä yhden pisteen enemmän kuin me.

MIEHET WELHOLUOLASSA!

Eilen Kaiun miesten edustuksen tie vei Welhot Akatemian vieraaksi kalakukkokaupunkiin ja tarkemmin Kuopiohallin uumeniin. Samaisessa lokaatiossa on vuosien varrella pelattu monet tiukat ja vaikeat väännöt.

Tällä kertaa pääsimme jalkeille lähes terveellä rosterilla, viime hetken yhtä poisjääntiä lukuunottamatta. Tahtotilana oli lähteä pelaamaan peliä tiiviin oman päädyn kautta yhdistettynä teräviin vastaiskuihin. Ottelu soljuikin mukavasti näissä merkeissä ja 3. erän loppua lukuunottamatta olimme ns. ”kuskin paikalla”.

Viimeisen reippaan 5 minuutin aikana Taikurit pääsivät, osin ylivoiman turvin useamman maalin makuun ja loppulukemat olivat ehken näin karvaisten Hukkalasien kautta katsottuna tasaisemmat mitä ottelun tuoksina.

Joka tapauksessa tärkeät 3 sarjapistettä kotiinviemisiksi luvuin 6-8 ja mikä parasta kaikilla kolmella kentällisellä ehjää tekemistä täysi kuusikymmenminuuttinen. Ottelun Susj’hukkana palkittiin 2 kertaa vihun verkkoa heiluttanut Juhani Tuomainen.

Seuraavan kerran Kaiun miehet ovat tulessa ensi viikon perjantaina 9.10. VehVe II vastaan, tervetuloa kannustamaan Kaiku parhaimpaansa!

KAIUN MIEHILLÄ TUPLA VIIKONLOPPU!

Eipä jäänyt tekemisen puutetta Kaiun miesten edustukselle tähän viikonloppuun, sillä eilisen sarjakauden kotiavauksen perään asfalttitie oli jälleen kuuma ja tie vei kohti Imatraa TEHO Sport Suomen Cupin 3. kierroksen otteluun paikallista suuruutta Troopersia vastaan.

Kotiottelussa LeBa-96 Truckersia vastaan ensimmäisen 20 minuutin ajalta ei jäänyt paljoa jälkipolville kerrottavaa (1-5 nokkaan) mutta niin vain tiivistyksen ja pienten herättelyjen jälkeen kotijoukkue nousi vielä loppuvihellykseen mennessä tasalukemiin 7-7 ja yhden lisäpisteen metsästys onnistui rangaistuslaukauskilpailun kautta ja 2 sarjapisteen kanssa keskittymään tämänpäiväiseen cupin matsiin.

Imatran reissulta joutui erinäisten syiden takia jäämään 6 kärkihyökkääjästämme pois 4 ja näin jälkikäteen viisasteltuna se näkyi väistämättä ottelun tuoksinassa, varsinkin alussa. Hukkalauma pyrki pelaamaan tiiviin ja tiukan puolustuspelin kautta ja tämä tuntuikin onnistuvan todella hienosti ensimmäiset 20 minuuttia mutta sitten toiseen erään sattui useampia ehkä hiukan herpaantuneita vaihtoja ja keskialueen menetysten kautta kaveri päästettiin karkaamaan useamman maalin johtoasemaan. Kolmannessa erässä saatiin omasta pallollisesta pelistä kuitenkin vielä hyvä ote ja useampi hieno maali, osin toki vastustajan rangaistustenkin kautta.

Loppulukemat kaverille 10-5 ja kotimatka voi alkaa. Tällä kaudella cupin taival päättyi osaltamme siis 3. kierrokselle, peliin joka näin jälkikäteen jossiteltuna olisi ollut terveellä rosterilla täysin voitettavissa. Mutta pulinat sikseen, parempi vei ja Hukkalauman kohtalo on fokusoida tekeminen jatkossa puhtaasti 2. divisioonan vääntöihin.

Seuraavan kerran miehet vääntävät ensi viikon perjantaina 2.10. vierasottelulla Welhot Akatemiaa vastaan!

MIEHET VOITOLLA JOULUTAUOLLE!

Miesten edustus kohtasi eilen FBIn Iisalmesta kolmannen kerran tälle kautta ja esitys oli varsin rautainen!

Vierasjoukkue lähti peliin pirteästi mutta mitä pidemmälle ottelu eteni sitä enemmän Iisalmen kapeampi rosteri alkoi näkymään. Kotijoukkueen suurimpia ilonaiheita olivat pelin rullaaminen kaikilla kolmella viisikolla ja puolustusasenne läpi ottelun, ilmaisia neliöitä ei ollut tässä pelissä jaossa ja lopusta piti huolen loistavasti maalinsuulla 20 torjunnan edestä ahkeroinut Jarkko Mustonen.

Ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon luvuin 12-3 ja sarjasijoitus ennen parin joukkueen tasoittavia toinen. Syyskauden pelaamista voi pitää hyvällä syyllä kotijoukkueen osalta onnistuneena ja loppua kohden vieläpä nousujohteisena. Valmistahan se ei ole mutta eihän sen pidäkään.

Seuraavan kerran miehet pelaavat 10.1. vierasottelussa LeBa Akatemiaa vastaan, kotipelissä 14.2. Welhot Akatemiaa vastaan.

Hyvää & Rauhallista Joulua meille kaikille.

KAIKU PAREMPI RANKKAREILLA!

Jouluinen tunnelma valtasi tänään Kaavin koulukeskuksen kun klo 15.00 iskettiin aluille toivottavasti vuosittaiseksi perinteeksi tulevaisuudessa muodostuva Koko Perheen Joulupeli - teemapäivä.

Ruokasali täyttyi pikkuhiljaa niin leikin perässä tulleista pikkuisista kuin myös höyryävän puurokattilan houkuttelemista vanhemmista. Mannerheimin Lastensuojeluliitto järjesti paikalla lapsille mukavaa puuhaa, joita olikin päässyt paikalle sankoin joukoin. Ravintola PitoPata oli valmistanut meille kaikille herkullisen joulupuuron ja kyytipojaksi paistetut riisipiirakat sulivat suorastaan suissa.

Tästä olikin aika sujuva siirtyä seuraamaan Kaiun miesten salibandyottelua, jossa vieraaksi saapui PiSaBa Pieksämäeltä. Kotijoukkue lanseerasi tänään myös upouudet peliasut, jotka Crazy Station oli painanut viimeisen päälle komeaksi. Pieksämäkeläinen vastustaja osattiin ennakoida tiiviisti puolustavaksi ja taitavaksi ryhmäksi, joten tarkkana täytyi olla jos meinasi päästä pisteiden kanssa kotiin.

Ja tarkkaahan se myös oli, molemmat joukkueet pelasivat uhrautuvasti puolustaen ja maalipaikkojen siunaantuessa kumpaisenkin joukkueen maalivahdit esittivät parastaan. Ottelu oli vielä toisen erän jälkeen luvuissa 1-1 mutta heti kolmannen erän alkuun isännät ottivat ottelussa johtopaikan. Tovi tästä ja PiSaBa sai aikaiseksi 2 maalia parin minuutin sisällä ja näytti purjehtivan jo vierasvoittoon yhden maalin turvin kunnes kotijoukkue tasoitti ottelun 51 sekuntia ennen päätössummeria. Maaliton jatkoaika tarkoitti kaikkien aikojen ensimmäistä rangaistuslaukauskilpailua Kaavin liikuntakeskuksen tiloissa. Rankkareissa kotijoukkueen onnistujat Leo Lyytinen ja Tomi Räsänen sekä läpi ottelun hienosti torjunut maalivahti Lari Naumanen varmistivat yhden lisäpisteen kotijoukkueelle maalein 4-3.

Tapahtumapäivänä Kaiun salibandyperheen mukana myös Autotalo Hartikainen ja Intersport Siilinjärvi. Lämpimät kiitokset Teille sekä kaikille paikalla olleille ❤️

Seuraavan kerran ja viimeistä otteluaan tämän vuoden puolella Kaiku pelaa kotona ensi viikon perjantaina 13.12. klo 19.00 kun vieraaksi saapuu sarjataulukossa toiseksi viimeisenä majaileva FBI Iisalmesta. Sarjataulukkoon ei ole paljon tuijottelemista, sillä samainen joukkue pudotti Kaiun Suomen Cupin jatkosta kauden alussa. Tervetuloa jälleen paikan päälle!

KAIKU NIISTÄÄ SARJAKÄRJEN!

Pitkä ja pimeä oli jälleen tie joka vei Kaiun miesten edustuksen Kiteelle jo perinteeksi muodostuneeseen keskiviikon kliimaksiin. Historia ei paljoa matkasta lupaillut mutta toivoa täynnä matkaan käy Hukkamies!

Vaikka vastustaja olikin vahvistunut tälle kaudelle tiesimme suurinpiirtein mihin kotijoukkue varsinkin Vespelin puulattialla pystyy parhaimmillaan, pesukoneessa ollaan oltu ja linkouksesta ei ole pahimmillaan meinannut tulla loppua. Tämän päivän teemat oli perinteiset, tiivis puolustuspeli, omasta päästä varmasti ulos ja paikoista sisään.

Vaikka kotijoukkue pääsikin naulaamaan ottelun avausmaalin, kenties sarjan vaarallisimmaksi todistelulla ylivoimallaan niin tarkka peli-ilmeemme säilyi todella hyvin ja keskittyminen olennaiseen siinä kyljessä mukana.

Mitä pidemmälle ottelu eteni sitä enemmän pallollinen peli siirtyi meille ja sitä kautta myös usko oman tekemisen riittämiseen tänä iltana. Varsinkin toisen erän loppupuoliskolta alkaen viisikkopeli soljui, sanoisin jopa kauniisti.

Päivän Hukkana palkittiin hurjan työmäärän ja 2 kaappia niitannut Tomi ”Raketti” Räsänen, totaalinen dominointi, mutta 3 leijonaa ansaitsee myös koko joukkue. Miehekästä menoa. Loppulukemilla 4-9 vierasvoitto ja elintärkeät 3 pistettä kotimatkalle, joka tämän tuloksen johdosta lyhentyi ainakin kolmanneksen.

Seuraavan kerran miehet mittelevät kaukalon herruudesta kotona ensi viikon lauantaina 7.12. PiSaBaa vastaan, ottelu alkaa poikkeuksellisesti klo 16.00. Tervetuloa läheltä sekä kaukaa!

MIEHILLE TIUKKA TAPPIO KOTONA

Eilen pelattu kotiottelu LeBa-96 vastaan oli odotetun mielenkiintoinen ja tasainen vääntö. Pallon hallinta oli vahvasti vierailijoiden mutta osittain tämä kuului myös pelisuunnitelmaan kotijoukkueen osalta.

Se mikä ei kuulunut, oli puolustuspelin paikoittainen uinuminen joista vastustaja käytti paikkansa armottomasti hyväkseen. Pelin alkupuoli näytti vielä suht hallitulta mutta mitä pidemmälle ottelu eteni sitä enemmän LeBa-96 pääsi peliin mukaan. Peli muuttui aika rikkonaiseksi, osittain myös hiukan ailahtelevan tuomarilinjan vuoksi.

Tähän peli ei kuitenkaan missään nimessä kaatunut vaan pisteet lähtivät tahtovamman osapuolen, Lehmolaisten mukaan luvuin 6-8.

Seuraavan kerran Kaiun miehet ovat tulessa ensi viikon keskiviikkona vierasottelulla sarjaa johtavan Kiteen Pallon vieraana. Seuraava kotiottelu poikkeuksellisesti 7.12. lauantaina klo 16.00!

MIEHET TAKAISIN VOITTOJEN TIELLE!

Eilen jatkui Kaiun miesten edustuksen taival vierasottelussa Welhot Altemiaa vastaan Kuopiohallilla.

Otteluun valmistautuminen koko pieniä kolhuja muutaman sairaspoissaolon vuoksi mutta matkaan päästiin siitä huolimatta 3 kokonaisella viisikolla.

Ottelu oli tapahtumia täynnä ja vahvan alun (0-4) jälkeen tanssipartneri tuli viimeiseen erään vielä maalin päähän mutta onneksemme ei sen lähemmäksi.

Miesten urakka jatkuu ensi viikon perjantaina 22.11. klo 19.00 kotiottelulla LeBa-96 vastaan, tervetuloa paikan päälle!

MIEHET KOHTASIVAT PAREMPANSA

Eilen Kaiun miehet joutuivat taipumaan tämän kauden aikana ensimmäisen kerran kun vieraaksi saapui JosBa Akatemia Joensuusta.

Käytännössä koko ottelun ajan maalillisesti ajurin paikalla ollut kotijoukkue aloitti todella pirteästi mutta mitä pidemmälle ottelu eteni sai vastustaja pelistä entistä enemmän otetta.

Loppunumeroiksi 9-10 kolmannen erän loppupuolella naulannut vierailija pokkasi siis matkaansa täydet sarjapisteet ja nousi samalla sarjataulukossa tasapisteisiin Kaiun kanssa.

Kotijoukkueen pelit jatkuvat 13.11. vierasottelussa Welhot Akatemiaa vastaan.

MIEHET JATKAA PUHTAALLA PELILLÄ!

KAIKU - VEHVE 5 - 3

Illan trillerissä saatiin taas viihdettä koko rahalla kun Vehmersalmen Vesa tuli koettamaan onneaan Hukkaluolaan, kovassa myötäisessä kautensa aloittaneen kotijoukkueen tykö.

Pelimerkit otteluun olivat selvät, molemmilla joukkueilla riittäisi taitotaso verkon heiluttamiseen, joten maltillisen tasapainoisen viisikkopelin kautta jahistamaan ja omat virheet minimiin.

Muutama virhe sinne toki mahtui mutta kokonaisuudessaan kotijoukkue pystyi juuri sellaiseen peliin mitä tilattiinkin. Tarkka tasapaino koko kentän alueella, mentaalinen fokus puolustamisessa ja paikkojen auettua pallolle kyytiä.

Kaksi erää oltiin välillä 2, pääosin 1 maali perässä mutta pelimiesten erän koittaessa kotijoukkue punnersi ensin ajassa 50.09 tasoihin ja erän loppuun vielä pari nyyttiä Vesan verkkoon. Kaiku jatkaa sarjan kärjessä puhtaalla pelillä maalieron turvin. Tänään ottelun Hukka oli ansaitusti vahvaa peliä (1+1) niin pallolla kuin ilman esittänyt Ville Miettinen.

Ensi viikon perjantaina jatketaan kotona kun vastaan astelee JosBa Akatemia. Tervetuloa niin läheltä kuin kaukaa ❤️

KAIUN MIEHET JATKAA PUHTAALLA PELILLÄ!

Tänään reikäinen pallo sai jälleen kyytiä Kaavin koulukeskuksella kun vieraaksi saapui LeBa-96 Akatemia.

Isäntäjoukkue vei ja vieras vikisi kun 60 tehokkaan peliminuutin jälkeen päädyttiin lukemiin 20-3. Iloisinta kotijoukkueen edesottamuksissa oli onnistumisten leveä rintama ja ehjän peliesityksen kestäminen aivan loppuun saakka. Ottelun julmimmaksi susihukaksi valittiin el capitano Ju Hani Tuomainen tehoin 7+1.

Seuraavaksi treenaillaan pari viikkoa kunnes 25.10. kotiluolaan saapuu alati myrkyllinen Vehmersalmen Vesa!

Sinne saakka, jääkää hyvin ❤️

KAIUN MIEHET AVASIVAT SARJAKAUTENSA VOITOLLA, PERJANTAINA VIERAITA KARJALASTA!

Kaavin Kaiun miehet hakivat sarjakauden avajaispisteet männä lauantaina kun matka vei revanssihengessä Suomen Cupin edellisen viikon tappiopelin jälkeen Iisalmeen FBItä vastaan, Tällä kertaa tuloksena pelistä 6-9 voitto joka tuli varsinkin vahvan ylivoimapelin saattelemana.

Miesten sarja jatkuu vauhdilla, sillä jo tämän viikon perjantaina 11.10. klo 19.00 Kaavin koulukeskusella käynnistyy miesten seuraava ottelu kun LeBa Akatemia tulee mittaamaan kotijoukkueen päivän kunnon.

Tämän viikon pelistä eteenpäin paikalla myös Voutilan tila, joka tarjoaa ottelutapahtuman kahvilapalvelut ja maankuulut hampurilaiset <3

Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue parhaimpaansa!