Naiset

KAIUN NAISILLA NELJÄN PISTEEN VIIKONLOPPU!

Vastaan asettuivat Papas II ja Welhot IV.

KAIKU-PAPAS II

Papasta vastaan lähdettiin pelaamaan entistä sisuukkammin, edellisen kohtaamisen lopputulos muistaen. Ottelun alussa vastustaja sai hieman meidän avausta sekoitettua korkeammalla karvauksella ja kapteenin henkilökohtaisella taitotasolla. Näihin löydettiin kumminkin nopeasti ratkaisut, jonka jälkeen peli olikin meidän hallussamme niin pallolla kuin ilman. Näin saatiin rakennettua hyvä peli ja 6-2 voitto Kaiulle!

KAIKU-WELHOT IV

Peli Welhoja vastaan meni oikein mallikkaasti. Vastustajalle ei annettu tilaa eikä aikaa pelin rakentamiseen. Jokainen viisikko hoiti hommansa hienosti ja pääsi pisteille.

Loppu lukemat 10-1 Kaiulle!

Seuraavan kerran naiset pelaavat Kajaanissa 29.11, kun vastassa on Varta ja Veikot!

 

 

 

KAIUN NAISTEN KAUSI JATKUI AHMOLLA, KUN VASTAAN ASETTUIVAT VEIKOT JA VARTA!

 

KAIKU-VEIKOT

Pelissä näkyi selvästi parkettialustan aiheuttama "extrapomppu", kuitenkin ottelun edetessä onnistuimme ottamaan pelistä parempaa ja rauhallisempaa otetta.

Tärkein, eli 2 sarjapistettä jäi suht ehyellä esityksellä käteen Kaiun voittaessa 3-2.

 

KAIKU-VARTA

VarTaa vastaan lähdettiin pelaamaan hyvällä tsempillä alusta saakka ja jokainen viisikko piti hyvin peliä hallinnassaan.

Peli päättyi Kaiun naisten hyväksi 3-1.

 

 

4 sarjapistettä rikkaampana kohti seuraavaa turnausta, joka pelataan Kaavilla 8.11!

Tällöin vieraaksemme saapuvat Papas II ja Welhot IV

 

 

 

KAIUN NAISTEN SARJAKAUSI ALKOI VARKAUDESSA

Kaiun naiset nappasivat 2 pistettä kauden avaus turnauksessa, kun vastaan asettui Welhot IV ja Papas!

KAIKU-WELHOT IV

Kauden ensimmäinen ottelu alkoi Kaiun naisten osalta hyvillä fiiliksillä ja peli luistikin alusta loppuun melko mallikkaasti. Kaikki hoitivat oman tonttinsa hienosti ja täten ottelu päättyi Kaiun naisten hyväksi 7-0.

KAIKU-PAPAS

Kauden toiseen otteluun lähdettiin hakemaan samaa fiilistä, kuin ensimmäiseenkin. Vastassa olikin vauhdikkaampi ottelu ja parit jäähytkin käytiin istuskelemassa. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli tasan mutta tiedettiin, että vastustaja tulee ja kovaa. Toisessa erässä pääsimme johtoonkin jo 2 maalin erolla, jonka jälkeen Papas rankaisi hienosti meidän joukkueemme merkkausvirheistä ja mätti muutamaan minuuttiin kolme maalia. 3 erään lähdettiin 4-5 tilanteessa, kun Papas oli kirinyt ohi. Kolmannen erän alkupuolella vastustaja sai vielä pari maalia meidän päätyymme ja ottelu päättyi Papaksen hyväksi 7-4.

Nyt on kauden ensimmäiset ottelut pelattu ja hyvä tekemisen meininki oli jokaisella. Tästä lisää treeniä alle ja eiköhän myö seuraavassa turnauksessa pisteet napata. Kauden toinen turnaus pelataan Ahmon koululla 17.10, jolloin vastaan asettuu Veikot ja Varta!

#kaiunnaiset #ekatpelit #oxdog #kmarkettimantti #kuljetusJTorvinenoy #hierojamikarissanen #rakennusoalvelutukiainen #kivilähde

NAISET JOULUTAUOLLE VOITON SAATTELEMANA!

Kaiun naisten viimeinen turnausmatka vei Joensuuhun Rantakylän liikuntahalliin JosBan emännöimään vierasturnaukseen.

KAIKU - VARTA 4-5

Alkuun pelissä saatiin tehtyä asioita juuri niinkuin oli etukäteen mietitty, pallomaltti ja sen myötä hyvin rakennetut ylimmän karvauslinjan läpäisyt johtivat jatkuvasti vaarallisille laukaisupaikoille. Mitä pidemmälle ottelu eteni niin sitä enemmän VarTa sai otetta ottelusta, osittain myös meidän avustuksella. Työmoraali ja rohkeus pallolla alkoi hiukan falskaamaan ja kaveri rokotti niin ettei                                                                                           lopussa enää kiinni saatu.

JOSBA - KAIKU 2-7

Paljon jäi petrattavaa aiemmasta, joten eikun hampaat esillä taistoon! Ja näin myös joukkue päätti tehdä. Peli-ilme pallollisena oli kirkastunut aimo askeleen edelliseen ja nyt myös 2. viisikko löysi hirmuvireen luoden paikkoja lähes liukuhihnalta pitkienkin hyökkäysvyörytysten jälkeen. Vastustaja oli jalalla parempi mutta onnistuttiin omassa päässä pitämään JosBan juoksut laidoilla, josta koko päivän loistavasti torjunutta maalivahtiamme olisi todella vaikea yllättää. Ansaittu voitto!

Syyskauden viimeisen turnauksen jälkeen sarjasijoituksemme on 6, kahdeksasta pelistä puolet on voitettuja mitä voi pitää kohtuullisena saavutuksena loukkien ja äitiyslomien rikkomalla alkukaudella. Joitain asioita pitää kuitenkin pystyä hiomaan kevätkaudelle mieliäksemme taistella lohkon kärkisijoista. Seuraavan kerran Kaiun naiset pelaavat 11.1. Pohjantien koululla, jossa vastaan astelee Welhot II sekä Veikottaret.

https://salibandy.fi/tulokset/…

Kiitokset Teille kaikille mukana elämisestä & Rauhallista Joulunaikaa.

 

 

 

NEITSYTREISSU KAINUUSEEN!

Niin se vain koitti tämäkin päivä, Kaiun alta joukkue ensi kertaa Kainuun sydämeen, Kajaanin reikäpäisen pallon perässä.

Naisten vastassa nuori ja taitava Welhot II sekä emäntäjoukkue PaPas II.

Welhot II - Kaiku 6-0

Paljon ei ole kerrottavaa iltakiikussa päivän ensimmäisestä ottelusta.

Jalat jäi Hukkadaameilta ajatuksen kanssa jonnekin jänkhälle välillä Kaavi - Kajaani. Kaveri vei, me vikistiin...

Kaiku - PaPas II 4-1

Paljon jäi petrattavaa päivän ensimmäisestä ottelusta ja sen daamit tänään totisesti tekivät. Aivan toisella ilmeellä peliin sisään ja onnistumisia alkoi satelemaan kokonaisvaltaisesti suht ehyen peliesityksen jälkeen. Lopuista piti huolen huikeilla otteillaan maalinsuunsa tilkinnyt Jasmin Riekkinen ?

https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/naisten-3-divisioona-savo-karjala-lohko-5/5899?id=19552&name=Kaiku

Saldona siis 2 pistettä ja kotimatkalle suht hyvillä mielin. Ensi kerran daamit ovat tulessa 15.12. Rantakylän urheiluhallilla, jossa vastaan astelevat VarTa (klo 17.00) ja JosBa II (klo 19.00), tervetuloa kannustamaan paikan päälle!

 

 

 

NAISET JATKAA 50% TEHOILLA!

Tänään pelattiin naisten 3. divisioonan toinen turnaus Varkauden liikuntatalolla. Vastassa ensimmäisessä ottelussa taitava LeBa-96 ja toisessa entuudestaan tuntematon SBS Jekku.

KAIKU - LEBA-96 2 - 4

Ensimmäisessä ottelussa saimme vastaamme viime kaudesta vahvistuneen Kontiolahtelaisryhmän. Ennakossa pyrimme keskittymään taisteluilmeeseen, sillä vastustaja tiedettiin laadukkaaksi ja ratkaisukykyiseksi joukkueeksi. Varsinkin ottelun alku oltiin kuitenkin täysin unessa kaksinkamppailuissa ja vastustaja päästettiin karkumatkalle. Toisesta erästä alkaen otetta saatiin käännettyä mutta rinnalle ei päästy... parempi voitti.

SBS JEKKU - KAIKU 1 - 3

Toisessa ottelussa vastaan siis SBS Jekku Liperistä. Ensimmäisessä turnauksessa vastustajaa oli hiukan skoutattu ja tahtotilana oli lähteä pelaamaan omilla vahvuuksilla, luottaen omaan pallolliseen peliin ja korkeaan karvaukseen. Peli pyörikin vahvasti vastustajan päädyssä mutta ansiokkaasti torjunut maalivahti ja uhrautuva puolustus pitivät numerot todella tiukkoina. Pääasia oli kuitenkin 2 sarjapistettä ja voiton kanssa kotimatkalle.

https://salibandy.fi/tulokset/…

Seuraavan kerran naiset taistelevat sarjapisteistä Kajaanissa 17.11., tervetuloa paikan päälle.

 

 

 

ILLAN TRILLERISTÄ KITKERÄ TAPPIO!

Kaiun naisten kotiturnaus taputeltiin päätökseen pelillä aikaisemmin tuntematonta Savonlinnan Top Teamiä vastaan. Pienellä vakoilulla vastustajan päivän aikaisemmasta pelistä osattiin skoutata pari erittäin vaarallista yksilöä ja vahva kaksinkamppailupelaaminen. Peistä esille ja paini päälle ??

Otteluun saatiin unelma-alku kun kellon osoittaessa 32 sekuntia pallo löysi itsensä Savonlinnalaismaalin oikeasta yläkulmasta. Maalin jälkeenkin peliote pysyi pääosin Hukkadaameilla, vastustajan keskittyessä vaarallisiin vastahyökkäyksiin.

Pelin edetessä vastustaja sai kuitenkin vyörytettyä todella vaarallisia tilanteita kerta toisensa perään Kaiun lepsun maalinedus ja keskusta-alueen puolustamisesta.

Ottelun aikana käytiin vuorovedoin maalin karkumatkalla kunnes kolmannen erän loppupuolella vastustajan 3 peräkkäistä maalia saattelivat vihun etumatkan liian pitkäksi. Sisukas Hukkalauma väänsi vielä kuitenkin maalin päähän 8 sekuntia ennen päätössummeria huimalla laukauksella putken alle. Tämän lähemmäksi ei päästy ja pisteet lähtivät pitkälle kotimatkalle kohti Olavinlinnan kumisevia kiviseiniä luvuin 6-7.

https://salibandy.fi/tulokset/…

Seuraavan kerran naisten joukkue on tulessa 26.10. Varkauden liikuntatalolla, jossa vastaan astelee LeBa-96 (15.00) ja SBS Jekku (17.00), tervetuloa kannustamaan paikan päälle ❤️

 

 

 

NAISTEN KAUSI KÄYNTIIN VOITOLLA!

Kaiun naiset jatkoivat tänään siitä mihin miehet eilen jäivät. Kotiturnauksen ensimmäisessä ottelussa vastaan asteli Outokummun Pallo - 84 ja allahan oli viime kaudelta tappio heitä vastaan, joten revanssia lähdettiin hakemaan.

Alku ei sujunut lainkaan suunnitelmien mukaan vaan kauden ensimmäinen peli ja tutut katsomossa saivat puntit tutisemaan. Vierasjoukkue maalasikin kahdesti ennenkuin pelikellosta oli edes kymmentä minuuttia täytetty.

Tästä kuitenkin pikkuhiljaa pelin edetessä myös kotijoukkue sai pitkiä hyökkäyksiä ja malttia tekemiseensä. Osuma kerrallaan Hukkadaamit käänsivät pelin ensin tasoihin ja siitä vielä maalilla karkuun.

Loppulukemat 3-2 kuvastavat peliä pitkälti, sekavaa peliä molemmin puolin mutta tärkein eli voitto kotiin ja mentaalinen valmistautuminen illan koitokseen Top Teamia vastaan sai alkaa..

Tervetuloa illan peliin, ottelu aikataulutettu alkamaan klo 19.00.